Współpraca w celu zapewnienia bezpieczeństwa produkcji pierwotnej żywności pochodzenia roślinnego

Współpraca w celu zapewnienia bezpieczeństwa produkcji pierwotnej żywności pochodzenia roślinnego
Współpraca w celu zapewnienia bezpieczeństwa produkcji pierwotnej żywności pochodzenia roślinnego

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Zakopanem w związku z rozprzestrzenianiem się wirusa SARS COV-2 w załączeniu przekazuje link do wytycznych dla producentów rolnych zatrudniających cudzoziemców przy pracach sezonowych celem rozpowszechnienia ich rolnikom w celu zapewnienia bezpieczeństwa pracownikom sezonowym i gospodarzom przebywającym na terenie gospodarstwa:

https://gis.gov.pl/bez-kategorii/wytyczne-mrirw-i-gis-dla-producentow-rolnych-zatrudniajacych-cudzoziemcow-przy-pracach-sezonowych-w-zwiazku-z-rozprzestrzenianiem-sie-wirusa-sars-cov-2-warszawa-25-05-2020-r-aktualizacja/

712

Powrót